Schrijf een Review!

10/10

5,0 score
13 januari 2024

Bodien heeft ons super goed geholpen bij het aankleden van onze bruiloft. Zij heeft gezorgd voor het drukwerk, de dineraankleding en alle bloemen. We hadden fijn en makkelijk contact. Zij was zeer flexibel met afspreken.
Daarnaast dacht zij goed met ons mee, waarmee wij ontzettend zijn geholpen.
Bodien wist precies wat wij zochten en heeft dit ook precies zo geleverd. De bloemenstukken waren prachtig! Ook was Bodien aanwezig op de bruiloft zelf om alles klaar te zetten en te verplaatsen. Al met al zijn wij enorm blij met Bodien en wij raden haar absoluut aan!

Top

5,0 score
13 januari 2024

Bodien is een warme vrouw die snel doorheeft hoe er invulling gegeven kan worden aan je wensen. Zonder dat wij enig verstand hebben van bloemschikken, had Bodien binnen no time door welk kleurenpalet bij ons paste. Ook van onze gasten kregen we herhaaldelijk te horen hoe mooi ze het vonden. We hadden geen andere versiering meee nodig. Wij raden haar dus van harte aan!

10/10

5,0 score
13 januari 2024

Wauw! Bodien heeft de bloemstyling zo prachtig verzorgd voor onze bruiloft. Al onze wensen heeft zij zo perfect weten te vertalen in alle bloemen. De samenwerking verliep ook zo gezellig en ongedwongen, je kan Bodien altijd even bellen of appen voor vragen of aanvullingen of wat dan ook. Ze staat altijd voor je klaar. Ook was Bodien altijd open en eerlijk over de kosten en dacht zij mee in alle mogelijkheden en opties. Wij hebben vooraf ook een prachtig op maat gemaakt bloemenplan gekregen waarin de kleuren en stijl van de bruiloft werd weergegeven met hele mooie sfeerimpressies. Onze trouwlocatie was al prachtig, maar door de bloemstyling van Bodien had het naar ons idee echt niet prachtiger kunnen zijn. Én dan ook nog het trouwboeket en de corsages, precies zoals wij wilde. Gewoon perfect. Wij zijn mega blij dat wij voor Bodien hebben gekozen als bruidsbloemstylist, en wij zouden haar aan iedereen aanraden!!

Perfect

5,0 score
13 januari 2024

Bodien heeft een prachtige website waarop duidelijk wordt dat ze naar de stijl van het bruidspaar een complete verzorging van bloemen kan verzorgen. Wat opviel was dat ze in ons eerste kennismakingsgesprek zeer gestructureerd elk facet van de bruiloft met je doorneemt. Ze helpt met ideeën die je hebt opgedaan voor de aankleding tav de bloemen. Heeft een waanzinnig talent in het samenstellen van de bloemen tav je wensen.
Ook in het verdere proces denkt ze mee, logistiek heeft ze alles op orde en is ze flexibel in het perfect laten verlopen van de dag!
Daarnaast hebben wij ook kaarten bij haar laten maken, wauw ! Zo persoonlijk en echt een prachtig resultaat !
Ik kan Bodien iedereen aanraden! Absolute topper!

Perfect wedding

5,0 score
13 januari 2024

Wil je een perfect wedding? Vraag dan Bodien! Ze is een expert in haar vaak, heel vriendelijk, snel en duidelijk in communicatie, denkt mee, maar durft ook kritische vragen te stellen om zo naar boven te halen wat je graag wilt voor de bruiloft, maar bovenal is ze gewoon een geweldig leuk en lief persoon!! Vanaf de eerste minuut hadden we vertrouwen in Bodien en ze heeft het op de bruiloft dan ook meer dan waar gemaakt: het was prachtig en perfect!! Dankjewel lieve Bodien 🙂

Super enthousiast

5,0 score
13 januari 2024

Vanaf het allereerste contact waren wij heel erg enthousiast over Bodien. Ze is heel gepassioneerd, denkt met je mee en de communicatie is heel helder. Ze wist onze wensen nog beter te vertalen dan wij zelf hadden kunnen bedenken. Haar bloemen maakten de sfeer op onze bruiloft helemaal af! Wij zijn er echt heel erg blij mee.

Perfecte expertise!

5,0 score
13 januari 2024

Blij met de services van Bodien! Duidelijk dat ze visie heeft op de styling, denkt fijn mee. En omdat ze vaste leverancier is van onze trouwlocatie is, scheelde dat ook weer in geregel tussen de locatie en Bodien. Dat gaf ons veel vertrouwen en rust!

Een perfecte styling!

5,0 score
13 januari 2024

Bodien heeft op ons huwelijk de bloemen en styling gedaan. Vanaf het eerst moment was ze heel betrokken, snel en compleet in haar communicatie. Ze luisterde goed naar onze wensen en had ook inspirerende eigen ideeen die ze vaak visueel ondersteunde. We zijn getrouwd in Slot Zeist en zijn heeft de ruimtes nóg mooier gemaakt.

Just perfect!

5,0 score
13 januari 2024

We had the pleasure of working with Bodien, our wedding florist and stylist, and we couldn’t be happier with the results. Bodien not only provided us with all the flowers we desired but also went above and beyond to find suitable replacements for any unavailable blooms. Her commitment to understanding our vision and making it a reality was truly exceptional. From the ceremony to the bouquet and the dining room, every aspect of our wedding looked absolutely stunning. We are incredibly grateful for her talent and dedication.

Op maat gemaakt drukwerk

5,0 score
17 maart 2023

Lieve Bodien,
Wij willen je bedanken voor het prachtige drukwerk dat je voor ons hebt gemaakt! Het was allemaal prachtig en helemaal naar wens. Voor bruidsparen die gaan trouwen is dit zeker een aanrader! Zeker omdat Bodien de vertaling kan maken van de aankleding naar het drukwerk! Daarnaast is Bodien ook super fijn in de omgang en super toegankelijk! We voelde ons gelijk helemaal welkom! Lieve Bodien alvast bedankt en wij kijken enorm uit naar onze grote dag!

Bruiloft Pim & Ruth

5,0 score
2 december 2022

Wat een geweldig mooie bloemen heeft Bodien verzorgd tijdens onze bruiloft! Dit maakte onze dag echt af. Verder is Bodien heel enthousiast, duidelijk in de communicatie en denkt ze flexibel mee met je wensen. Ik zou het werk van Bodien aan iedereen aanraden.

Jolien & Wijnand

5,0 score
2 december 2022

Bodien is echt een topper! Heel enthousiast en gepassioneerd in haar werk. Ze luistert naar je wensen, Ze is open en eerlijk, denkt mee en dat is iets wat wij enorm waarderen. Ze heeft echt perfect werk geleverd. Het kwam allemaal heel mooi samen, wat een prachtige bloemen!! Wijhebben er enorm van genoten!!! Lieve Bodien, super bedankt voor je prachtwerk en prachtige bloemen!!! Wij raden je echt aan iedereen aan.

Bruiloft Jolanda en Tom

5,0 score
2 december 2022

Bodien heeft het heel leuk en goed gedaan. Ze besteed veel aandacht aan je wensen en zorgt er voor dat ze weet wat je wilt. Je krijgt een mooi bloemenplan met moodboards. Komt afspraken na en denkt mee.

Bruiloft Maureen & Rick

5,0 score
2 december 2022

Ik wou dat ik meer sterren kon geven! Bodien was geweldig om mee te werken. We wisten in het eerste gesprek meteen dat ze onze wensen begreep omdat ze al begon mee te denken met ons. Bodien weet echt wat ze doet en zorgt ervoor dat je je speciaal voelt, hoe groot of klein je afname ook is. Ook hebben wij op de dag zelf en nog weken erna zoveel complimenten gekregen over onze bloemen! Nogmaals bedankt bodien, zonder jou was het niet hetzelfde geweest!

Bruiloft Pim en Ruth

5,0 score
24 oktober 2022

Wat een geweldig mooie bloemen heeft Bodien verzorgd tijdens onze bruiloft! Dit maakte onze dag echt af. Verder is Bodien heel enthousiast, duidelijk in de communicatie en denkt ze flexibel mee met je wensen. Ik zou het werk van Bodien aan iedereen aanraden 🙂

Bruiloft Tim en Melissa

5,0 score
8 oktober 2022

Wij zijn op 24 juni 2022 getrouwd en Bodien heeft ons fantastisch bloemperk bezorgd! Ze is onwijs enthousiast en denkt heel erg mee met de wensen van het bruidspaar. Ze heeft een perfecte combinatie kunnen maken van de wensen van mijn man en mijn wensen.

Bruiloft Jeroen en Rachel

5,0 score
8 oktober 2022

De bloemen op onze bruiloft op 24 augustus 2022 waren dankzij Bodien nog mooier dan we hadden verwacht. Ze dacht goed met ons mee, is flexibel als we met eigen ideeën kwamen en luisterde goed naar onze wensen. Ze is duidelijk in de communicatie, zodat we precies wisten waar we aan toe waren. Ondanks de 30 graden op onze bruiloft bleven de bloemen de hele dag mooi! 🙂 Bodien, je bent een topper!

Bruiloft Oskar en Tanja

5,0 score
8 oktober 2022

We kennen Bodien onder meer van haar prachtige en unieke boeketten, waar haar liefde voor creatie, vakmanschap en de wens van de klant in doorschijnt. Haar vragen voor ons bruidsboeket was daarom een absolute must. Bodien communiceert open en easy, laat ideeën zien, denkt mee engeeft tips. Ze neemt je mee in stijl, kleur en advies waardoor ik een waanzinnig mooi bruidsboeket kreeg vol kleur en (on)bekende bloemen. Het was helemaal IK, paste perfect bij onze dag, bij mijn karakter en de aankleding van ons huwelijk.

Bruiloft Tim en Mette

5,0 score
8 oktober 2022

De bloemen op onze bruiloft 9 september waren boven verwachting mooi! Ze pasten perfect in ons thema en we hebben er zelfs na de bruiloft nog heel lang van na kunnen genieten. We lagen al snel op één lijn met Bodien en ze was flexibel als we onze wensen nog aan wilden passen. Het was super fijn om van haar kennis en ideeën gebruik te maken, mede daardoor was de dag perfect!

Bruiloft Oranjerie Sandenburg – 18 mei ’22

5,0 score
6 juli 2022

Wat was het fijn om met iemand zoals Bodien te kunnen sparren tijdens de voorbereidingen van onze bruiloft! We wisten wel aardig wat we mooi vonden, dit heeft Bodien heel goed samen kunnen brengen in het bloemenplan voor de grote dag. Wat in werkelijkheid onze verwachtingen overtrof!
De communicatie was snel en direct. Hierdoor wisten wij ook continu waar we aan toe waren, dat was onwijs fijn!

” Ieder persoon heeft een andere stijl samen werken aan prachtige ontwerpen maakt ieder bezoek speciaal ”

BODIEN BEKOOY

-

FLORAL DESIGN BY BO