Party met Floral Events

Onze Party dienst bij Floral Events staat volledig in het teken van het creëren van persoonlijke settings.

Of het nu gaat om een aanzoek setting, een 21 diner of een gezellig familiefeest, wij begrijpen dat elk feest uniek is. Daarom bieden wij prachtige en persoonlijke settings die speciaal voor jullie worden ontworpen. 

Bij het plannen van jullie feest werken we nauw met jullie samen om jullie visie en emoties te begrijpen. We willen ervoor zorgen dat de setting perfect aansluit bij jullie thema, stijl en persoonlijkheid.

Of jullie nu dromen van een elegante en chique omgeving, een informele en gezellige sfeer, of een thematisch feest met specifieke decoraties, wij zijn er om jullie wensen werkelijkheid te maken.

Onze getalenteerde stylisten hebben oog voor detail en streven ernaar om settings te creëren die niet alleen mooi zijn, maar ook de juiste sfeer en betekenis hebben.

We zorgen voor prachtige decoraties, meubilair, verlichting en andere elementen om de setting te transformeren in een betoverende omgeving die jullie feest extra speciaal maakt.

We begrijpen dat elk feest speciale momenten en details vereist. Daarom zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes is gepland en voorbereid.

Van de tafelopstelling tot de muziek, van de catering tot de entertainment, we nemen deze taken graag uit handen, zodat jullie je volledig kunnen concentreren op het vieren en genieten van jullie feest.

'' Laten we samen een feestje bouwen, wij hangen de slingers op''

Bodien Bekooij
-

Floral Events